Eve kedi alınır mı?

Muhabbet kuşu sürüm var sultan papanı bakmak çok kafa yorar çok fazla ötüyolar ayrıca el besleme ile alınması gerek yoksa insana çok zor alışıyor tek sultan papağını bakımı aylık ortalama veterinerde dahil 3K civarı bulabilir ayrıca papağanlar yanlız yaşamaz kediden çok daha fazla ilgi istiyorlar bir süre sonra psikolojileri bozuluyor.

Araba mı hocam bu? Bizim araç 10 yakmıyor.

Düzenli olarak veteriner masrafı.

Alacaksan tanıdık pet shoptan veya kuşçulukla uğraşan birinden al pet shoplar hastalıklıyı veriyorlar tanımadıklarına sonra hayvan ölüyor 2 haftada.

Hocam sanırım "ben hep 50TL atıyorum" kişilerden birisiniz.

Hayır her zaman depo fulluyoruz.

Benim kuşum çok ötüyor o konuda haklısınız sürekli oyun oynayıp dans ederler ya da şarkı söylerler.

Alacaksan tanıdık pet shoptan veya kuşçulukla uğraşan birinden al pet shoplar hastalıklıyı veriyorlar tanımadıklarına sonra hayvan ölüyor 2 haftada.

Hastalıklı kuş genelde satmazlar uyutuyorlar genelde tabii cahil insanlara kötü kuş iteleyen de var hatta bana yapmaya çalışanda olmuştu çıkıp gittim.

Hastalıklı kuş genelde satmazlar uyutuyorlar genelde tabii cahil insanlara kötü kuş iteleyen de var hatta bana yapmaya çalışanda olmuştu çıkıp gittim.

Genelde yavru veya yaşlı kuşları satarlar yavrularda sattıkları hasta olur.

Kakadu papağanım var çok komik. Babam alıştırmış yanlışlıkla annem gelince aşkım diyor. Omzuna oturuyor tam kafa türlerden.

Kakadu papağanım var çok komik. Babam alıştırmış yanlışlıkla annem gelince aşkım diyor. Omzuna oturuyor tam kafa türlerden.

Anlaşılan kedi yerine sultan papağanı almanızı öneririm konu sahibi.

Bizim 6 ay tecrübemiz olmuştu. Sonra geri vermiştik. Tekir kediydi, çok koku bırakıyordu. Tüy konusunda sorun yaşamamıştık. Kafasına göre takılan bir kediydi ve geceleri uyutmuyordu. Dürüst olayım hiç önermem. Koku konusunda kumu önemli diyorlardı baya kum da denedik ama beceremedik. Düzenli su ve mama değiştirip tatile giderken de bu kediye ne olacak diye stres oluyorduk, kedi ise bize hiçbir şey katmıyordu yani az biraz sevdir kendini yılışık ol. Yok kral gibi geziyordu namussuz. Teyzemin de kedisi var onda koku sorunu yok ama o da sevdirmez etmez kafasına göre takılır hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…