Eve lazer tutmanın cezası var mı?

ahmet164632

Hectopat
Daha fazla  
Marketten 9TL'ye lazer almıştım. Az önce kendi camıma tutarak deniyordum. Bir baktım başka bir adamın evine gitmiş lazer. Bunu görünce lazeri kapattım. Adam camın önüne geldi telefonla konuşuyordu. Yanlışlıkla yaptığım bir şey için suçlu olur muyum? Veya bu bir suç mudur?

Hocam polisler takmaz bile bu suç değildir adam belki silah lazeri zannetmiş olabilir.

Dediğiniz gibi olsa bile en fazla uyarırlar. Tekrarlamayın tabii ki.

Ben eve tuttuğun zaman bir sorun olacağını düşünmüyorum lakin uçaklara veya helikopterlere doğrudan lazer tutma onun cezası var.

Özel mülkiyete müdahale kapsamında mantıken suç. Polis falan girmesi lazım araya yine de. Uzun iş, uğraşırlar mı bilmem. Siz yine de başkalarının huzurunu kaçırabilecek eylemlerde bulunmayın

Hocam zaten kendi camıma tutarken yansımış dışarı. Ben farkında bile değildim. Normalde lazerle sokak kedilerinle ve kendi evcil kedimle oynuyordum.

Hocam polisler takmaz bile bu suç değildir adam belki silah lazeri zannetmiş olabilir.

Hocam inşallah polise vermemiştir. 9TL'ye 1W bile değildir bu. 30 40 m gidiyor. Cilt yakma vs yok.

Dediğiniz gibi olsa bile en fazla uyarırlar. Tekrarlamayın tabii ki.

Hocam eskiden alt komşu rahatsız ediyoruz diye zabıta ya da polis çağırmıştı. Ondan korkuyorum

Adamın yaşı kaç gösteriyor?
Tanıyor musunuz?

Şikayet ederse başına bela oluşturur. Bilerek yapmadıysan çok takılma. En kötü durumda yanlışlıkla yaptığını söyleyip özür dilersin. Bilerek uçağa falan tutanlar var, onların peşine düşüyorlar.

Hocam çok gereksiz geriliyorsunuz sakin olun çabuk yaşlanırsınız böyle devam ederseniz hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…