Eve modem nasıl bağlanır?

EROLL47

Femtopat
Daha fazla  
İnternette Türk Telekom'un 500 Mbps 480 TL kampanyasını gördüm başvuru falan diyor, bunu nasıl yapabilirim, bilen varsa yazabilir mi?

İnternette Türk Telekom'un 500 Mbps 480 TL kampanyasını gördüm başvuru falan diyor, bunu nasıl yapabilirim, bilen varsa yazabilir mi?
Altyapı sorgulatarak binanızda fiber altyapı var mı ona bakın. Sonrasını müşteri hizmetleri ile konuşarak halledebilirsiniz. Şuan bir aboneliğiniz var mı?

İster Türk Telekom isterseniz de TurkNet ile telefonda görüşerek bilgi alabilirsiniz. Adresinizde kaç Mbps hız alabileceğinizi sorarsınız onlar sizi yönlendirir. En mantıklı seçenek TurkNet gibi duruyor tek fiyata alabileceğin maksiumum haızı veriyor çünkü size.

TürkNet TT Fiberi üzerinden 100Mbps üstünü vermiyor.

Başvuru yaparken altyapı bulunamadı hatasi verdi

Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp mı yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapı yok nasıl internet çekeceğim?

Kendiniz internet çekemezsiniz. Eğer oturduğunuz binada 3-4 kat varsa veya çevre binalarda da internet yoksa imza toplayıp Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne başvurmanız gerek. Uğraşamam diyorsanız Superbox kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…