Eve sıfırdan internet bağlantısı

Hamza383

Centipat
Merhabalar, müstakil bir eve taşındık, bina yeni. Sokakta da ne ankastre kutusu var ne de internet kullanan. Yaklaşık 6 aydır her gün Twitter ve e posta yoluyla Türk Telekom'a altyapı için başvuruda bulunuyordum ve en sonunda bulunduğum ilin altyapı müdürü bizzat şahsi telefonundan arayıp 1-2 ay içerisinde bulunduğum sokağa altyapı çekileceğini, rahat olmamı söyledi. Birkaç hafta önce sokakta Türk Telekom ekipleri geziyordu proje çiziyorlarmış anladığım kadarıyla. Bir şekilde sokağa kutu koyacaklar lakin ben NetSpeed'ten internet hizmeti almak istiyorum TT'den almak zorunda mıyım? NetSpeed ankastreden eve kadar kablo çeker mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankastre apartman içinde olur. Genellikle müstakil evlere direk saha dolabından kapıya kadar kablo çekerler. Gerisi sana kalmış. Türk Telekom altyapıyı çektikten sonra eve elektrikçi çağırıp belirli noktalara priz koyabilirsin. Gerekli bağlantılar bittikten sonra Netspeed alabilirsin tabii ki. Sonuçta TT altyapısı kullanıyor.

Netspeed zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Kendi altyapısını kullanan bi superonline var birde kablonet diye biliyorum.
Biliyorum lakin netspeed gibi firmalar saha dolabından eve kadar kablo çekmiyor
Hayır hocam saha dolabı koyuyor belli bölgelere her sokağa da bir kaç tane ankastre kutusu koyuyor saha dolabından kutuya kutudan da evlere dağıtıyor.
Hayır hocam saha dolabı koyuyor belli bölgelere her sokağa da bir kaç tane ankastre kutusu koyuyor saha dolabından kutuya kutudan da evlere dağıtıyor.

Tamam işte, fakat o ankastreler genellikle apartman içlerinde olur ondan bahsediyorum. Dediğim gibi kablo sizin evin önüne kadar geliyor binanıza ankastre konmuyor anlamında söyledim.

Hocam benim binada yeni ancak apartman 3 yıldır altyapı çekilecek diye oyalıyorlar adsl altyapısı bile yok nasıl Bi yol izledin ayrıntılı anlatabilir misin bana fena mağdur durumdayım

Hocam benim binada yeni ancak apartman 3 yıldır altyapı çekilecek diye oyalıyorlar adsl altyapısı bile yok nasıl Bi yol izledin ayrıntılı anlatabilir misin bana fena mağdur durumdayım
Valiye yazmıştım ben, sağolsun ilgilendi.
Torpil olmadıktan sonra zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…