Eve uzak iş ve vardiya sorunları nedeniyle işsiz kalmak

esra166

Picopat
Daha fazla  
Dün şok iş görüşmesine gittim ve evime çok uzak bir şubede eleman boşluğu olduğunu söylediler. Evime uzak ve vardiya sisteminde gece çıkmam 10.30 falan bulacağı için tek gelmek biraz sıkıntı yaratacağı için hem ben hem de ailem istemedi. Kendi mesleğimi yapmak istediğim için sosyal hizmet merkezine gittim. Stajın bitince gel işkur üzerinden çalışırsın demişlerdi şimdi de eleman fazlalığı var dendi. Öyle olmadı.

BİM'e başvuru yapayım dedim gittim eleman ihtiyacı yokmuş CV'ni getir dediler. Nereye gitsem eli boş dönüyorum. Ne olacak benim bu halim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kariyer.net, eleman.net ve işinolsun gibi sitelerde CV oluşturup sana uygun iş ilanlarına başvurabilirsin. Yaşın küçükse fabrikalarda çok rahat iş bulabilirsin. Küçük tekstil konfeksiyonlarına kesinlikle gitmeni tavsiye etmem. Şehrindeki büyük fabrikalara girmeye çalış şokdan bimden maddi anlamda daha iyi olur. Genelde çoğunun servisi oluyor yol derdin olmuyor.

Son düzenleme:
Kariyer.net, eleman.net ve işinolsun gibi sitelerde CV oluşturup sana uygun iş ilanlarına başvurabilirsin. Yaşın küçükse fabrikalarda çok rahat iş bulabilirsin. Küçük tekstil konfeksiyonlarına kesinlikle gitmeni tavsiye etmem. Şehrindeki büyük fabrikalara girmeye çalış şokdan bimden maddi anlamda daha iyi olur. Genelde çoğunun servisi oluyor yol derdin olmuyor.
kpss çalışacağım için kısa süreli bir iş arıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı