MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 Eve Wi-Fi bağlatmak istiyorum: Türk Telekom'dan geldiler, dediler ki elektrikçinin bir kablo çekmesi lazımmış (altyapı var), bu kablo nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
Eve Wi-Fi bağlatmak istiyorum: Türk Telekom'dan geldiler, dediler ki elektrikçinin bir kablo çekmesi lazımmış (altyapı var), bu kablo nedir acaba?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 19 Mart 2021 #2 Aşağıdaki Telekom kutusundan sizin dairenize bir internet için hat çekiyorlar.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 poyraz_42 dedi: Aşağıdaki Telekom kutusundan sizin dairenize bir internet için hat çekiyorlar. Genişletmek için tıkla... hocam gelen adamlar öyle dedi elektrikçi bir kablo çekecekmiş o kablo ne kablosu bilmiyorum
poyraz_42 dedi: Aşağıdaki Telekom kutusundan sizin dairenize bir internet için hat çekiyorlar. Genişletmek için tıkla... hocam gelen adamlar öyle dedi elektrikçi bir kablo çekecekmiş o kablo ne kablosu bilmiyorum