doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 23 Ocak 2025 #11 Motionless IN White dedi: Fena değil. Ancak benım son attığım soğutucuyu alabilirseniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun tüm yardımlarınız için, sizin soğutucuya da bakacağım ama hangisini önerirsiniz? Strong, Cooler Master. Yoksa sizin ilk başta attığınız bunlardan daha mı iyi?
Motionless IN White dedi: Fena değil. Ancak benım son attığım soğutucuyu alabilirseniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun tüm yardımlarınız için, sizin soğutucuya da bakacağım ama hangisini önerirsiniz? Strong, Cooler Master. Yoksa sizin ilk başta attığınız bunlardan daha mı iyi?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.697 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Ocak 2025 #12 Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bu soğutucu açık ara hepsinden daha iyi dostum.
Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bu soğutucu açık ara hepsinden daha iyi dostum.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 932 Çözümler 6 23 Ocak 2025 #13 Motionless IN White dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bu soğutucu açık ara hepsinden daha iyi dostum. Genişletmek için tıkla... Yok onu anladım da belki bütçe yetmeyebilir yetmezse hangisi alırım diye düşünüyordum
Motionless IN White dedi: Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan. www.gaming.gen.tr Bu soğutucu açık ara hepsinden daha iyi dostum. Genişletmek için tıkla... Yok onu anladım da belki bütçe yetmeyebilir yetmezse hangisi alırım diye düşünüyordum
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.697 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 23 Ocak 2025 #14 Eğer bütçen yetmezse Strong alabilirsin. İşini görecektir.