Everest 300W PSU nasıl?

yasnpnr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, fiyatların aşırı pahalı olması sebebi ile ve benim de bütçemin az olmasından kaynaklı APU bir sistem toplamaya karar verdim. İnternette biraz araştırma yaptım, genelde APU sistemlerin çok fazla güç tüketmediğini söylüyorlar. Bu sebebten ötürü eski bilgisayarda bulunan Everest 300W PSU alıp kullanmak istemiştim fakat biraz daha araştırdım ve neredeyse bütün herkes bu PSU için C4 diyor. 2 sene boyunca her gün +5 saat PC açık kaldı fakat bu PSU ile sorun yaşamadım. Sizce APU sistemde sorun çıkarır mı bu PSU? Ona göre planlama yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 ay beni idare etsin, sonra değiştiririm kafasıyla kullanacaksanız yani kullanılabilir evet ama uzun vadede kesinlikle önermiyorum. Ufak bir elektrik kesintisine sisteminiz zarar görebilir.

Bütçe belirttiğiniz kafanızdaki sistemi belirten bir başlık oluşturun ve durumu anlatın. Bütçeniz dahilinde her şeyin tamam olduğu bir sistem tavsiyesi gelir belki.
Sistemi kendiniz toplayabilecekseniz bunu da belirtin böylece parça olarak tavsiyeler gelir belki.

Everest, Rampage PSUları

Zamanında 2 tane babam almıştı ve 3 4 yıl kullandım sonra bir anda gitti ama sorun olmadı şimdi yine aynısını kullanıyorum. Dandik PSU biraz şans işidir.

Zamanında 2 tane babam almıştı ve 3 4 yıl kullandım sonra bir anda gitti ama sorun olmadı şimdi yine aynısını kullanıyorum. Dandik PSU biraz şans işidir.

Ve bilgisayar hiç kapanmıyordu gece ben sabah kardeşim oynuyordu bilgisayar günlük 15 saat çalışıyordu.

Güç olarak sisteme yeter de ne kadar güvenilir bilmem. Sıkıntı olacağının garantisi yok sıkıntı yaşatmayabilir ama C4 olduğu bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…