V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 20 Eylül 2020 #31 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı değil fakat böyle bir şey olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı değil fakat böyle bir şey olacaktır.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 20 Eylül 2020 #32 vermillionp2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı değil fakat böyle bir şey olacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman anakart gg.
vermillionp2 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı değil fakat böyle bir şey olacaktır. Genişletmek için tıkla... O zaman anakart gg.
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Eylül 2020 #33 Blacksidemre dedi: Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. Power Boost'un infilak kuvveti Everest'ten daha yüksek. (!) Genişletmek için tıkla... Bu arada videonuzu izledim güzeldi . Gerek dedi: Bu arada videonuzu izledim güzeldi . Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız bekliyorum diyip yorumları kapatmanız da baya güzel .
Blacksidemre dedi: Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen. Power Boost'un infilak kuvveti Everest'ten daha yüksek. (!) Genişletmek için tıkla... Bu arada videonuzu izledim güzeldi . Gerek dedi: Bu arada videonuzu izledim güzeldi . Genişletmek için tıkla... Yorumlarınız bekliyorum diyip yorumları kapatmanız da baya güzel .
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 20 Eylül 2020 #34 PSU durduk yere patlar mı? Yoksa fazla voltajdan mı patlar?
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #35 Bu şekilde Dosya Ekleri Weapon_c4.png 50,1 KB · Görüntüleme: 35
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 20 Eylül 2020 #36 xCheesy99 dedi: PSU durduk yere patlar mı? Yoksa fazla voltajdan mı patlar? Genişletmek için tıkla... Genelde sigortaları ya da kapasitörleri kalitesiz olduğu için olur.
xCheesy99 dedi: PSU durduk yere patlar mı? Yoksa fazla voltajdan mı patlar? Genişletmek için tıkla... Genelde sigortaları ya da kapasitörleri kalitesiz olduğu için olur.
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 21 Eylül 2020 #37 Peki bu PSU'nun patlamama ihtimali nedir?
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2020 #38 xCheesy99 dedi: Peki bu PSU'nun patlamama ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Patlamama ihtimali %30-40 arası
xCheesy99 dedi: Peki bu PSU'nun patlamama ihtimali nedir? Genişletmek için tıkla... Patlamama ihtimali %30-40 arası
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 21 Eylül 2020 #39 Slippin Jimmy0 dedi: Patlamama ihtimali %30-40 arası Genişletmek için tıkla... Şans işiymiş yani
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2020 #40 xCheesy99 dedi: Şans işiymiş yani . Genişletmek için tıkla... Aslında tam şans işi değil. Kötü bir PSU′nun elektrik kesintisi gibi durumlarda bile çöp olma ihtimali var. Kaliteli bir ürün almak şart.
xCheesy99 dedi: Şans işiymiş yani . Genişletmek için tıkla... Aslında tam şans işi değil. Kötü bir PSU′nun elektrik kesintisi gibi durumlarda bile çöp olma ihtimali var. Kaliteli bir ürün almak şart.