Everest 500W PSU R5 5600G sistemde hangi ekran kartını besler?

Arkadaş zaten Psu 'yu yeni aldim demiyorki,zaten kullandığı ürün,sorun yaşamamış demekki şuana kadar ,500 w Psu için en iyi Ekran kartı 6600 XT,bende kullaniyorum tavsiye ederim

Arkadaş zaten Psu 'yu yeni aldim demiyorki,zaten kullandığı ürün,sorun yaşamamış demekki şuana kadar ,500 w Psu için en iyi Ekran kartı 6600 XT,bende kullaniyorum tavsiye ederim
1 aydır kullanıyorum sadece. Ama bir sıkıntı yaşamadım.

Elektrik kesintilerinde sıkıntı yaşatmadı

1 aydır kullanıyorum sadece. Ama bir sıkıntı yaşamadım.

Elektrik kesintilerinde sıkıntı yaşatmadı

Hocam, ben hiçbir markaya kefil olmam Fakat PSU elinde kalanlarin çoğu, örnek: 600W isteyen kartlara 500W PSU takiyorlar, sonra marka kötü, Bütçeniz varsa yükseltmek tabii ki iyidir, PSU bu olacak diyorsaniz 6600XT

Hocam, ben hiçbir markaya kefil olmam Fakat PSU elinde kalanlarin çoğu, örnek: 600W isteyen kartlara 500W PSU takiyorlar, sonra marka kötü, Bütçeniz varsa yükseltmek tabii ki iyidir, PSU bu olacak diyorsaniz 6600XT
Yani demek istediğiniz;
600w isteyen sisteme 500w psu kullanıp. Psu patlayınca markayı kötüleyen insanlarda var.
Ben şimdi 6600xt taktığım zaman bir sıkıntı olurmu? olmazmı?

Yani demek istediğiniz;
600W isteyen sisteme 500W PSU kullanıp. PSU patlayınca markayı kötüleyen insanlarda var.
Ben şimdi 6600XT taktığım zaman bir sıkıntı olur mu? Olmaz mı?

Hocam, bende olsa o PSU, ben kullanmaktan cekinmezdim, fakat burada Parayi siz vereceksiniz, Kafanizda sorular varsa riske girmeyin veya OCCT ile karti almadan önce Power testi yapin, Teknoloji şans işidir

Yani demek istediğiniz;
600w isteyen sisteme 500w psu kullanıp. Psu patlayınca markayı kötüleyen insanlarda var.
Eğer onu anlattıysa yanlış, eğer onu anlatmadıysa siz yanlışsınız. PSUya yüksek gereksinimli kart takarsanız ve güç yetmezse PC yeniden başlar. Bizim o PSUyu değiştirin deme sebebimiz hiç birinin gerçek olduğuna emin olamadığımız korumaları, dandik kapasitörler sebebiyle sisteme zarar verme olasılığı ve elektrik kesintisinde sistemi koruyamama olasılığı. Yüksek bir ekran kartına para vereceğinize önce bütün sistemi koruyun ondan sonra alın diyoruz ki kartı alıp da bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…