Nedense bu forum'un evereste bi alarjisi var aynı zaman'da sapphire Everest markasını çocukluğumdan biliyorum gittiğim internet kafelerde kasaların markası everest'ti. Bence o kaliteli bir marka örnek olarak tanıdığım bir kaç streamer everest kullanıyor. Ayrıca arkadaşımda everest rampage 72 kasa bulunmakta herhangi bir sorunu yok.
Kalitesiz ürünler üretiyor çünkü. Everest dışında onca kaliteli marka varken onu tercih etmek mantık işi değil. Kasa konusunda da tavsiye etmiyorum ancak kasayı bir yere koyup sabit durduğundan beri ona bir şey olmamış olabilir. Fakat klavye, mouse ve güç kaynağı gibi ürünlerde çöp sayılabilir. Neyse konuyu dağıtmayalım.
Everest'i eskiden kaliteli marka bilirdim. Ancak öyle değil işte. Kasalarının malzeme kalitesi berbat diyorlar. Bende modemi var ve birkaç metreden sonra çekmemeye başlıyor.
12V kanalından 480 Watt güç sağlıyor ve 'dandik' falan değil. Adamlar sonunda harbiden takdire şayan bir kasa çıkarttı ve fiyatı da oldukça ucuz. Neyse, R7 370 ile rahatlıkla kullanabilirsin.
Nedense bu forum'un evereste bi alarjisi var aynı zaman'da sapphire Everest markasını çocukluğumdan biliyorum gittiğim internet kafelerde kasaların markası everest'ti. Bence o kaliteli bir marka örnek olarak tanıdığım bir kaç streamer everest kullanıyor. Ayrıca arkadaşımda everest rampage 72 kasa bulunmakta herhangi bir sorunu yok.