A Ahmet Yağır Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar bu kasa Vatan Computer'da micro atx olarak gözüküyor. Everest'in sitesinde ise atx-micro atx. Hangi site doğru anlamadım.
Arkadaşlar bu kasa Vatan Computer'da micro atx olarak gözüküyor. Everest'in sitesinde ise atx-micro atx. Hangi site doğru anlamadım.
T The Witcher Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #2 Üreticinin kendi sitesi her zaman doğrudur. Not olarak ekleyeyim, Everest almamanızı öneririm.
A Ahmet Yağır Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Üreticinin kendi sitesi her zaman doğrudur. Not olarak ekleyeyim, Everest almamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Zaten konuyu açtıktan 5 dk sonra zalman z3 plus almaya karar verdim.
Silinen üye dedi: Üreticinin kendi sitesi her zaman doğrudur. Not olarak ekleyeyim, Everest almamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Zaten konuyu açtıktan 5 dk sonra zalman z3 plus almaya karar verdim.
U UKAB Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #4 Silinen üye dedi: Üreticinin kendi sitesi her zaman doğrudur. Not olarak ekleyeyim, Everest almamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Eğer peynir tenekesinden yapılmış bir kasa istiyor ise alabilir.
Silinen üye dedi: Üreticinin kendi sitesi her zaman doğrudur. Not olarak ekleyeyim, Everest almamanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Eğer peynir tenekesinden yapılmış bir kasa istiyor ise alabilir.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #5 Zalman Z3 PLUS sizi pişman etmeyecektir. Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi | Technopat Sosyal