Everest Cobra Rampage Modifiye Yapma

Çağlargur

Kilopat
Daha fazla  
Kasamın markası Everest Cobra Rampage. Kasama ufak dokunuşlar yapmak istiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardim edebilecek birisi varmı?
Kasamın markası Everest Cobra Rampage. Kasama ufak dokunuşlar yapmak istiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba dostum. Küçünük dokunuşlar derken ne gibi mesela? Şimdi ben sana desem ki yan kapağı komple pleksi yap ve PSU'yu kapatmak için metal levhadan yada pleksiden kapak yap. Buna yapacağın masraf değer mi? Ya da bukadar masraf edeceğine bu özelliklere sahip uygun bir kasa almak daha mantıklı değil mi ? Yani bu ufak dokunuşlar bir sticker da olabilir, yahut komple kasanın rengini değiştirmekte olabilir. Benim konularımdaki videoları izlemenizi tavsiye ederim

Yani dokunuş dediğim sticker olabilir veya kasa rengini değiştirebilirim dediğin gibi yapabilirim. Peki bu malzemeleri nereden bulabilirim?söylersen çok sevinirim.

Yani dokunuş dediğim sticker olabilir veya kasa rengini değiştirebilirim dediğin gibi yapabilirim. Peki bu malzemeleri nereden bulabilirim?söylersen çok sevinirim.
Sticker'ları aşağıdaki linkten bulabilirsin. Hatta aliexpress'ten alışveriş yapıyorsan istediğin sticker'e istediğin renkte bulabilirsin. Ama 1 aya yakın sürede geliyor. Boya işine gelince tecrüben yoksa bence hiç girme kasayı çöp edersin. İlla da yapmak istersen bu işi anlayan bir oto boyacıdan yardım alabilirsin.

stickermasters - n11.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…