EVEREST DLM-355- LogitechG300(2.EL)-Gigabyte M8000 Hangisi Alınmalı ?

Linux™

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler çok konu açtım biliyorum ama artık kandırılmak istemiyorum fare alacağım ama bu üçünde karasız kaldım sizce hangisini alayım?

Sorularım:
  1. M8000 lazer mouse olduğu için tercih ediyorum bide dpi yüksek olduğu için sizce lazer mi yoksa optik mi ?
  2. G300'ü seçme nedenim logitech olması ama 2.el olduğu için biraz korkuyorum.
  3. Everest hem ucuz geldi hemde şık ama Everest'e güvenebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabildiğince Everest, A4Tech tarzı markalardan uzak dur. İkinci el olmasından korkma, iyi kontrol edersen sorun yaşamazsın.
Haklısın everstin sm-700 modelini aldım sadece görüntü işlev yok peki sence Gigabyte M8000 yoksa LogitechG300mü Gigabyte özelikleri çok dağa iyi ama lazer mouse olduğu için mouse pade çalışmaz diyorlar doğrumudur ?

Everest gibi markalardan söz etmeye gerek yok. Ancak a4tech'in x7 faresini 6 sene kullanmıştım, taş gibiydi.

@Kaan Arslan
Babam 4 senelik bir internet kafeden bana bilgisayar almıştı. Bilgisayar 4 senelikti. Bilgisayar defalarca bozuldu lakin 4 senelik a4Tech klavye ve fareyi 3 senede ben kullandım. Ayrıca aynı bilgisayar ve fareden alt komşumuz almıştı. O hala kullanıyor. A4Tech kalitesiz değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…