EVEREST DLM-355- LogitechG300(2.EL)-Gigabyte M8000 Hangisi Alınmalı ?

Linux™

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler çok konu açtım biliyorum ama artık kandırılmak istemiyorum fare alacağım ama bu üçünde karasız kaldım sizce hangisini alayım?

Sorularım:
  1. M8000 lazer mouse olduğu için tercih ediyorum bide dpi yüksek olduğu için sizce lazer mi yoksa optik mi ?
  2. G300'ü seçme nedenim logitech olması ama 2.el olduğu için biraz korkuyorum.
  3. Everest hem ucuz geldi hemde şık ama Everest'e güvenebilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabildiğince Everest, A4Tech tarzı markalardan uzak dur. İkinci el olmasından korkma, iyi kontrol edersen sorun yaşamazsın.
Haklısın everstin sm-700 modelini aldım sadece görüntü işlev yok peki sence Gigabyte M8000 yoksa LogitechG300mü Gigabyte özelikleri çok dağa iyi ama lazer mouse olduğu için mouse pade çalışmaz diyorlar doğrumudur ?

@Kaan Arslan
Babam 4 senelik bir internet kafeden bana bilgisayar almıştı. Bilgisayar 4 senelikti. Bilgisayar defalarca bozuldu lakin 4 senelik a4Tech klavye ve fareyi 3 senede ben kullandım. Ayrıca aynı bilgisayar ve fareden alt komşumuz almıştı. O hala kullanıyor. A4Tech kalitesiz değil. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı