EVEREST EPS-5500 500W Alınır mı ?

bekocangs56

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarıma bu güç kaynağını alıcaktım. Fiyatı 134 TL ediyor ancak aklımda sorular var. 1 arkadaşım bu ürüne kalitesiz diyor. Sizce bu ürün nasıl bir üründür? Tam gücünü verebilir mi ? Başta R7 240 Ekran kartını takıcağım, sonradan GTX 750 Tİ ekran kartını satın alıp takmayı planlıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
EVEREST EPS-5500 500W GÜÇ KAYNAĞI

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest ürünleri alınmaz diye bir kaide yok. Sonuçta herkesin bütçesi belli. Fakat sıkıntılarını elektrik kesintilerinde, ani gitgellerde göreceksiniz. Corsair, Cool Master, Zalman'ın ürünleri kalitelidir. Benden sana tavsiye.

Kesintisiz güç kaynağı yoksa çantada el bombası taşımak gibidir kalitesiz psu.
benim kasamdaki everest ve kesintiler çok oldu ve bir sıkınıt yok
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarıma bu güç kaynağını alıcaktım. Fiyatı 134 TL ediyor ancak aklımda sorular var. 1 arkadaşım bu ürüne kalitesiz diyor. Sizce bu ürün nasıl bir üründür? Tam gücünü verebilir mi ? Başta R7 240 Ekran kartını takıcağım, sonradan GTX 750 Tİ ekran kartını satın alıp takmayı planlıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum.
EVEREST EPS-5500 500W GÜÇ KAYNAĞI
alınır benim psu everest

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı