D denizoz315 Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, yeni PC aldım. Bir tane Wi-Fi adaptörü buldum. Nasıl, iyi midir? Oyun vb seylerde ping çıkarır mı? İnternetim 50Mbps. Link: EVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Merhaba arkadaşlar, yeni PC aldım. Bir tane Wi-Fi adaptörü buldum. Nasıl, iyi midir? Oyun vb seylerde ping çıkarır mı? İnternetim 50Mbps. Link: EVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ç Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.205 Çözümler 22 10 Temmuz 2023 #2 denizoz315 dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni PC aldım. Bir tane Wi-Fi adaptörü buldum. Nasıl, iyi midir? Oyun vb seylerde ping çıkarır mı? İnternetim 50Mbps. Link: EVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuzda her türlü ping çıkar en iyisi kablolu bağlama ben laptopta bile kablolu kullanıyorum.
denizoz315 dedi: Merhaba arkadaşlar, yeni PC aldım. Bir tane Wi-Fi adaptörü buldum. Nasıl, iyi midir? Oyun vb seylerde ping çıkarır mı? İnternetim 50Mbps. Link: EVEREST EWA600 150MBPS-433MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AC USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Genişletmek için tıkla... Hocam kablosuzda her türlü ping çıkar en iyisi kablolu bağlama ben laptopta bile kablolu kullanıyorum.