mlhylmz81 Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #1 Merhabalar ben Everest EWN-906'yı düşünüyorum ancak modem 4 kat aşağıda kablo çekmek istemiyorum sizce bu ürün işimi görür mü? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 120TL. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2016
Merhabalar ben Everest EWN-906'yı düşünüyorum ancak modem 4 kat aşağıda kablo çekmek istemiyorum sizce bu ürün işimi görür mü? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 120TL.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2016 #2 Üzerinde Everest yazan hiçbir üründen fayda göreceğinize inanmıyorum. Bunu Cenix modelini kendim kullandım. Gerçekten çekim alanı muhteşem. Fakat gönderme hızını çok etkiliyor. Multifon MF-W500 20dBi USB Wireless Adaptör Fiyatı Bunu almanızı önerebilirim: Asus USB-N14 300Mbps Yüksek Menzilli Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatı
Üzerinde Everest yazan hiçbir üründen fayda göreceğinize inanmıyorum. Bunu Cenix modelini kendim kullandım. Gerçekten çekim alanı muhteşem. Fakat gönderme hızını çok etkiliyor. Multifon MF-W500 20dBi USB Wireless Adaptör Fiyatı Bunu almanızı önerebilirim: Asus USB-N14 300Mbps Yüksek Menzilli Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatı
mlhylmz81 Hectopat Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #3 Asus'u düşünebilirim ancak 5dbi sizcede biraz düşük değilmi? Birde bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler? Dark RangeMax Duo 15dBi Çift Antenli 300 Mbps Güçlendirilmiş Fiyatı Yardımcı olabilecek kimse yokmu?
Asus'u düşünebilirim ancak 5dbi sizcede biraz düşük değilmi? Birde bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler? Dark RangeMax Duo 15dBi Çift Antenli 300 Mbps Güçlendirilmiş Fiyatı Yardımcı olabilecek kimse yokmu?