Everest EWR-301 ile Modem Wi-Fi Ağı Genişletme

emre0987

Kilopat
Daha fazla  
Türksat Fiber internet kullanıcısıyım, Netmaster modem kullanıyorum.

Modemden odaya çektiğim ethernet kablosunu Everest EWR-301 cihaza takıp Wi-Fi kapsama alanını genişletmek istiyorum ancak bunu tek bir Wi-Fi ismi ile yapmak istiyorum. Wi-Fi ağ listesinde Everest EWR-301'in ismini de görüyorum ve sanırım bu cihaza ayrı olarak bağlanmam gerekiyor ancak ben o cihaza ayrı olarak bağlanmak istemiyorum. Bu mümkün müdür?

Özet olarak tek Wi-Fi ismi olsun istiyorum o da benim kendi modemimin adı. EWR301'e ayrıca bağlanmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türksat Fiber internet kullanıcısıyım, Netmaster modem kullanıyorum.

Modemden odaya çektiğim ethernet kablosunu Everest EWR-301 cihaza takıp Wi-Fi kapsama alanını genişletmek istiyorum ancak bunu tek bir Wi-Fi ismi ile yapmak istiyorum. Wi-Fi ağ listesinde Everest EWR-301'in ismini de görüyorum ve sanırım bu cihaza ayrı olarak bağlanmam gerekiyor ancak ben o cihaza ayrı olarak bağlanmak istemiyorum. Bu mümkün müdür?

Özet olarak tek Wi-Fi ismi olsun istiyorum o da benim kendi modemimin adı. EWR301'e ayrıca bağlanmak istemiyorum.
Bunun için sanırım Kurulum kısmında Ağ geçidi, köprü gibi seçenekler var. Oradan seçim yapılacak ama konu takip. Ben de Dark RangeMax aldım dün. Kurulumu yaptım ancak Kablolu bağlantıda sorun var. Ben de aynı şekilde kullanmak istiyorum hatta mümkünse IP adresi de aynı olursa güzel olur.

Cihazınızın repeater özelliği mevcut. Eğer cihazınız modeminiz görebilecek konumda ise repeater özelliği ile kablosuz yansıtma yapabilirsiniz o zaman tek isim olur. Fakat bilgidiğim kadarıyla kabloyu çekip bağlantı yaptığınız da yeni wifi ismi ile yayın yapabiliyor olabilir. Tabii illa ki bir ayarı vardır. Kurcalamak lazım araştırmak lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı