Everest Faced V5 Mesh kasada HDD eklemesi nereye yapilir?

GostBoy

Centipat
Daha fazla  
Everest Faced V5 Mesh bir kasa var elimde, uzun zamandır oyun oynuyorum ve oyun sil yükle yapmaktan yoruldum, o yüzden HDD alacağım ama HDD takabilecegim bir yer yok gibi görünüyor, yardımcı olur musunuz?

Everest Faced V5 Mesh bir kasa var elimde, uzun zamandır oyun oynuyorum ve oyun sil yükle yapmaktan yoruldum, o yüzden HDD alacağım ama HDD takabilecegim bir yer yok gibi görünüyor, yardımcı olur musunuz?
En kolay çözüm HDD tablası yerine çift taraflı bant alıp istediğiniz yere yapıştırmak. Eğer HDD tablası yoksa.

Everest faced V5 mesh bir kasa var elimde, uzun zamandır oyun oynuyorum ve oyun sil yükle yapmaktan yoruldum, o yüzden HDD alacağım ama HDD takabilecegim bir yer yok gibi görünüyor, yardımcı olur musunuz?

Kasanızın kitapçığına bakın internette araştırdım fakat HDD, SSD koyulan kısımlar hakkında bir yazı göremedim Everest'in kendi sitesinde bile.

En kolay çözüm HDD tablası yerine çift taraflı bant alıp istediğiniz yere yapıştırmak. Eğer HDD tablası yoksa.
Teşekkürler bende bulamadığım için sormuştum teşekkür ederim

Teşekkürler degerlendiricem

Technopat Haberler

Geri
Yukarı