Everest fare sol tuşu bazen çalışmıyor

KomandoEmre42

Megapat
Daha fazla  
Benim sorunum şu şekilde ve bu aynı sorunu yaşadığım ikinci fare (markası Everest, maddi imkan buna yetiyordu). Masaüstünde olsun, oyun oynarken, müzik dinlerken olsun farenin sol tuşu bazen hiç algılamıyor bazen kısmi algılıyor, örnek veriyorum CS oynarken sol tık algılamadığı için sol tıka abandığım halde silah ateş almıyor ya da atıyorum birkaç dosyayı aynı anda kopyalamak istediğimde dosyaların hepsini seçemiyorum, ancak CTRL'ye basılı tutarak dosyalara sol tık ile (zar zor algılatarak) seçmem gerekiyor. Bunun çözümü nedir?

Dipnot: Üniversite kazandım bu sene ve bugün akşam yola çıkacağım yani bilgisayarı götürür müyüm bir fikrim yok, çözüldü veya çözülmedi diye yazamazsam kusura bakmayın ama yazmaya çalışırım.

Klasik Everest bozulmuş para biriktirip düzgün bir set almaya bak.
Daha alalı 2-3 ay oldu yeni olanı, o da aynı hatayı verdi. İlkini alalı 1.5 sene olacak.
Pislenmiş olabilir mi?
Bakımına dikkat ediyorum öyle bir sorun sanmıyorum :D
Hangi Everest? Everest var Everest var. Tam modeli söyler misin? Bir de değişim olanağın varsa bütçen ne olur?
SM-770 olarak geçiyor, değişim olanağım yok.

Servise gönder, Everest'in servisi iyi, ben daha sıkıntı yaşamadım. Ama yine de tavsiyem 50-60 lira bütçe verip SGM-X7 gibi kaliteli bir ürününü alman. Ben SMX-R1 aldım, 4 yılı geçti hala kullanıyorum, taş gibi, sonuna kadar her şeyi çalışıyor.
Önce kullandığım X7 idi aynı sorun onda da mevcuttu, servise göndereceğim (y)

Servise gönder, Everest'in servisi iyi, ben daha sıkıntı yaşamadım. Ama yine de tavsiyem 50-60 lira bütçe verip SGM-X7 gibi kaliteli bir ürününü alman. Ben SMX-R1 aldım, 4 yılı geçti hala kullanıyorum, taş gibi, sonuna kadar her şeyi çalışıyor.
SGM X7 kaliteli mi? Güldürdünüz hocam. Bir insan DPI butonlarının bulunduğu yere çip koymayı nasıl akıl edemez ya? DPI Butonunu aşağı kadar uzatıp anakartının üstündeki butona koymuşlar. Yani DPI butonunun arkasında bir şey olmadığı için fazla bastırdığınızda buton kırılıp farenin içine düşüyor. Kaliteli falan değil yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı