Everest Javelin alınır mı?

qureniz

Centipat
Arkadaşlarım benim A101'den aldığım Piranha X7 Gaming mouse'du. Ben de Javelin sipraiş ettim dün çünkü mouse kullanılabilecek derece değildi. Javelin artısı eksisi ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz oyuncu farelerine para vermek mantıksız bence ben zamanında bozuldukları için 1-2 ayda bir değiştiriyordum sonra para biriktirip Razer DeathAdder Elite almıştım yaklaşık 6 yıl oldu hala kullanıyorum hala daha gideri de var, tavsiyem biraz daha üstüne koyup iyi bir marka mouse alman olur.

Alınmaz bütçe söylerseniz daha iyisini önerebilirim. Yoksa Piranha markasından bir farkı olmayacaktır.

Modeli bilmiyorum ama Everest ürün tercih etmezdim ben.

Önceden aldığım bir Everest daha vardı gayet memnundum ondan aldım.

Işıklı ofis faresi, çok bir "oyuncu ürünü" denilecek özelliği yok.

Valorant gibi F/P oyun oynamayacağım MC PvP atıcm ondan almıştım.

Bu tarz oyuncu farelerine para vermek mantıksız bence ben zamanında bozuldukları için 1-2 ayda bir değiştiriyordum sonra para biriktirip Razer DeathAdder Elite almıştım yaklaşık 6 yıl oldu hala kullanıyorum hala daha gideri de var, tavsiyem biraz daha üstüne koyup iyi bir marka mouse alman olur.

300 TL nakiitm falan vardı daha artırmadım ondan almıştım.

O markaya güvenmiyorum.

Bence Everest kronik birkaç şeyde.

Alınmaz bütçe söylerseniz daha iyisini önerebilirim. Yoksa Piranha markasından bir farkı olmayacaktır.

300- 400 TL'ye drag bakmıştım pirhana mouse kırılmıştı aynı olacağını sanmıyorum :D

Önceden aldığım bir Everest daha vardı gayet memnundum ondan aldım.

Valorant gibi F/P oyun oynamayacağım MC PvP atıcm ondan almıştım.

300 TL nakiitm falan vardı daha artırmadım ondan almıştım.

Bence Everest kronik birkaç şeyde.

300- 400 TL'ye drag bakmıştım pirhana mouse kırılmıştı aynı olacağını sanmıyorum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı