Howert Centipat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Farenin satıldığı hiçbir yeri bulamadım. TR'de stoğu yok galiba. Yabancı yerlerden de baktım biraz ama bulamadım. Stoğu tamamen mi bitti? Tahminen ne zaman yenilenir?
Farenin satıldığı hiçbir yeri bulamadım. TR'de stoğu yok galiba. Yabancı yerlerden de baktım biraz ama bulamadım. Stoğu tamamen mi bitti? Tahminen ne zaman yenilenir?
ArdaSarı Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 157 Çözümler 1 Yer Güney Kutbu Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #2 Hocam stok sorunu ne zaman çözülür bilmem ancak üzerindeki kaplama pek sağlam gözükmüyor haberiniz olsun.
Hocam stok sorunu ne zaman çözülür bilmem ancak üzerindeki kaplama pek sağlam gözükmüyor haberiniz olsun.
paulgeorgefanboy Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 213 Yer Skrt Skrt Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 Hatırladığım kadarıyla Minecraft YouTuberları tanıtmıştı bu fareyi o günden sonra fiyatı baya arttı ve galiba artık stok da kalmadı.
Hatırladığım kadarıyla Minecraft YouTuberları tanıtmıştı bu fareyi o günden sonra fiyatı baya arttı ve galiba artık stok da kalmadı.