Çözüldü Everest Javelin GX69 uygulamasından macro açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qureniz

Centipat
Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir?

Çözüm
Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir?

CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz.

CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1755895475499.png
    372,3 KB · Görüntüleme: 13
  • 1755895489402.png
    387,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1755895526069.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Macro biraz yaptık ama tekrarlamıyor kendim manuel basmam lazım basılı tutunca basmıyor.

Yaptık hocam sağ olun biraz zor da olsa. D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…