qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 22 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir?
Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir?
Çözüm WmWAr39 22 Ağustos 2025 qureniz dedi: Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz.
qureniz dedi: Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #2 qureniz dedi: Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Dosya Ekleri 1755895475499.png 372,3 KB · Görüntüleme: 13 1755895489402.png 387,1 KB · Görüntüleme: 12 1755895526069.png 20,8 KB · Görüntüleme: 13 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
qureniz dedi: Arkadaşlar biliyoruz ki bir mouse aldım, bunun yazılımı var. Bende MC'de makro açmak istiyorum ama bir türlü çözemedik uygulamasını. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz.
KS KS qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 23 Ağustos 2025 #3 WmWAr39 dedi: CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Macro biraz yaptık ama tekrarlamıyor kendim manuel basmam lazım basılı tutunca basmıyor. WmWAr39 dedi: CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptık hocam sağ olun biraz zor da olsa. D Artı 0 Eksi
WmWAr39 dedi: CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Macro biraz yaptık ama tekrarlamıyor kendim manuel basmam lazım basılı tutunca basmıyor. WmWAr39 dedi: CPS limiti olan bir sunucuda ben böyle ayarladım bridge lazım değilse gelişmiş ayarlardaki atış hızını ayarlayıp herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptık hocam sağ olun biraz zor da olsa. D