emresahiner
Centipat
Arkadaşlar video atamıyorum maalesef kısaca şöyle özetleyeyim Everest marka Mouse'm var. Son bir haftadır sensörde bir sıkıntı mı oldu bilgisayardan mı kaynaklı anlamadığım bir donanımsal hata ile karşı karşıyayım. Fare sürekli takılıyor, arada kendini sola doğru atıyor, bazen DPI sanki 100'e düşüyor. DPI 1000'e ayarlı olmasına rağmen resmen 50'lerde hissettiğim çok zaman oldu 1 hafta içerisinde. Bugün genel temizlik amacıyla laptopumun tozunu vesaire aldım. İlk 1-2 saat mouse normal önceki zamanda olduğu gibi çalıştı lakin gene aynı şeye devam etti sorun ne olabilir? (Peçete yardımıyla altında ki sensör yerinin tozunu sildim, biraz " üfledim " hava verdim, güvenemeyip içini açtım peçete ile hafiften tozunu aldım gene üfleyip geri taktım, gene bir on-on beş dakika güzel çalıştı fakat gitti gidiyor gibi hissediyorum.) " piller Duracell olduğundan güvenim tam, pil ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum 3 TL'lik pil bile bir ay götürürken Duracell'den bir ay beklemek saçma olur. En son pil değiştirdiğim Türkiye geneli sokağa çıkma yasağı (bayram zamanı) olduğu zaman idi. Mouse'i aldığım zaman ise nisan-Mayıs arası gibi bir şeydi."
"Tüm Driver'larım güncel. Eğer farkediyorsa USB 3.0'a takılı "
"Aldığımdan beri 3.0'da sorunsuz çalışıyor, 2.0 ile bir şey değiştiğini ben fark etmedim"
"Tüm Driver'larım güncel. Eğer farkediyorsa USB 3.0'a takılı "
"Aldığımdan beri 3.0'da sorunsuz çalışıyor, 2.0 ile bir şey değiştiğini ben fark etmedim"
Son düzenleyen: Moderatör: