HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 2 Ağustos 2021 #1 Everest KB-120 sleek siyah USB gökkuşağı aydınlatmalı Q Gaming oyuncu klavyesi 5483166 Bu model klavye alınır mı acaba?
Everest KB-120 sleek siyah USB gökkuşağı aydınlatmalı Q Gaming oyuncu klavyesi 5483166 Bu model klavye alınır mı acaba?
isimsiz şahıs Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #11 ahennal dedi: Şu an yaşamadım hocam gelecekte yaşar mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizce bu mu yoksa Gamenote KB487L'mi? Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Şu an yaşamadım hocam gelecekte yaşar mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Sizce bu mu yoksa Gamenote KB487L'mi?
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 17 Ağustos 2021 #12 isimsiz şahıs dedi: Sizce bu mu yoksa Gamenote KB487L'mi? Genişletmek için tıkla... Hocam direk Gamenote alın Everest'ten pek bir hayır geleceğini sanmıyorum. Artı 0 Eksi
isimsiz şahıs dedi: Sizce bu mu yoksa Gamenote KB487L'mi? Genişletmek için tıkla... Hocam direk Gamenote alın Everest'ten pek bir hayır geleceğini sanmıyorum.
isimsiz şahıs Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #13 ahennal dedi: Hocam direk Gamenote alın Everest'ten pek bir hayır geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamenote'un tuşları saydam değil sizce bu bir sıkıntı yaratır mı? Ve Gamenote yerine sizce Hunter Series Kharma X Rainbow alınır mı? ahennal dedi: Şu an yaşamadım hocam gelecekte yaşar mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben sizin Everest aldığınızı zannettim, bundan dolayı size soyuldumu diye sordum Artı 0 Eksi
ahennal dedi: Hocam direk Gamenote alın Everest'ten pek bir hayır geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Gamenote'un tuşları saydam değil sizce bu bir sıkıntı yaratır mı? Ve Gamenote yerine sizce Hunter Series Kharma X Rainbow alınır mı? ahennal dedi: Şu an yaşamadım hocam gelecekte yaşar mıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam pardon ben sizin Everest aldığınızı zannettim, bundan dolayı size soyuldumu diye sordum