Everest KB-98 güzel midir?

Benim eski model ortalama bir klavye vardı. Neler neler gördü. Üzerinde yemekler yendi, sürahi sürahi sular döküldü, içinde kurtçuklar büyüdü. Yani bayağı bir şeyler oldu, benim 2 gün öncesinin akşamı döktüğünüm su dün sabah sitrik asit olarak çıkınca anladım artık klavyemin çalışmadığını. Kısaca klavyem bozuldu. Windows'un dokunmatiği işkence gibi ve bana uygun fiyatlı klavye lazımdı. Direkt Everest KB-98 sipariş ettim (800TL) deneyen kullanan var mı nedir özellikleri?

Bu fiyata mekanik olanları vardı, çok kaliteli birşey değil.

Bu fiyata mekanik olanları vardı, çok kaliteli bir şey değil.

Hızlı cevap ıcın teşekkürler o klavyelerden onerı yapar mısın? (Windows 10 dokunmatık klavye kullanmaktayım çok ıyı bır yazı seklım yok kusura bakma)

Hızlı cevap ıcın teşekkürler o klavyelerden onerı yapar mısın? (Windows 10 dokunmatık klavye kullanmaktayım çok ıyı bır yazı seklım yok kusura bakma)

Biri brown biri red switch.

Tasarımı beğenmediysen:

Teşekkürler.

E-yoosso z11 ikinci el alabilirsiniz hocam bende logitech k120 den geçtim acayip iyi lakin yön tuşları fn1 ile kontrol ediliyor (ikinci el temiz kutulu bulursanız net alın f/p klavyedir switchleri değiştirilebiliyor)
Attıklarımın da değişiyor hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…