Bir çok klavye kullandım, nasıl bir klavye istediğinizi yazın bir şeyler önerebilirim. Şu an g413 kullanıyorum, logitech kalitesi (kulaklık dışında) kendini belli ediyor. Everestte iyidir ama bütçesi kısıtlı olanlar için düşünüyorum, o fiyata daha iyi klavyeler var.
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.
En ucuz Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Calypso RGB Optik Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.383,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu marka hakkında da insanlar ikiye ayrılmış durumda. Ancak sevmeyenler dahi Calypso için olumlu görüş belirtiyorlar. Ben bu ve başka bir marka arasında kalmış son anda diğer modeli tercih etmiştim. Bunda kırmızı gaote ve mekanik optik switch mevcut.
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.