Merhaba, benim sıkıntım şu; CS:GO'da" TAB" (skor tablosu) tuşuna basılı tutunca sürekli açılıp kapanıyor aynı sorun "E" tuşunda da var. Sadece CS:GO'da değil her oyunda böyle oluyor ve önceden sorunum yoktu. Neden böyle yapıyor ?
Şimdi birisi çıkıp "Everest pişmanlıktır." diyip konuyu bitirecek Biraz araştırma yaptım. Çözünürlük ayarını düşürürsen belki sorun kalmayabilir. Düzelirse eski çözünürlüğe geri getirebilirsin.
Şimdi birisi çıkıp "Everest pişmanlıktır." diyip konuyu bitirecek Biraz araştırma yaptım. Çözünürlük ayarını düşürürsen belki sorun kalmayabilir. Düzelirse eski çözünürlüğe geri getirebilirsin.
Aynı klavyede aynı sorunun çıktığı birisini daha gördüm geçen konu açtı. Sırf o dandik everest yüzünden çözünürlük ayarını düşürmesi pek mantıklı gelmiyor. Gerçi düzeleceğini de sanmıyorum.
ben cok cektım sıze yarıdımcı olmak ıcın kayıt oldum ben deneyerek buldum fn tusuna basıp hepsını denedım fn + q ya bastıgımda duzeldi tuslar tek tek basıyo artık 3 gundur bunu aruyodum klavye degıstır dıyenlerede bişey bilmiyosan konuşma demek ıstıyorumn .
Bendede vardı o klavyeden.. Genel itibari ile arızalı bir klavye. İlk başlarda ufak hatalar veriyor yaklaşık 4-5 ay sonra kullanılamaz hale gelicek, kafasına göre tuşlara basıcak. Örnek; ''W'' tuşuna sen basılı tutarken o otomatik olarak basıp basıp çekicek eğer değiştirme imkanın varsa değiştirmeni tavsiye ederim.
Aynı klavyeden bende kullanıyorum aynen dediğin gibi TAB tuşuna bastığım zaman skor tablosu gidip gidip geliyordu. Acayip kötü bir marka hiç memnun değilim EVEREST 'den.
Allah razı olsun arkadaşlar hepinizden,sonunda oldu dünden beri uğraşıyordum lanet olasıca şey ile çok teşekkürler arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun.