A ali.soysall Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2016 #1 Everest kb-r01 yukarı yön tuşuna basıyorum w basıyor, sol yön tuşu a, gibi. Klavyenin çoğu tuşu karışık. Ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2016
Everest kb-r01 yukarı yön tuşuna basıyorum w basıyor, sol yön tuşu a, gibi. Klavyenin çoğu tuşu karışık. Ne yapmalıyım ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2016 #2 Aygıt yöneticisinden klavye yazılımını kaldırın. Daha sonra donanım değişikliklerini tarayın. Sorununuz çözülmezse farklı bir PC'de deneyin. Yine çözülmezse ya iade edin, ya çöpe atın.
Aygıt yöneticisinden klavye yazılımını kaldırın. Daha sonra donanım değişikliklerini tarayın. Sorununuz çözülmezse farklı bir PC'de deneyin. Yine çözülmezse ya iade edin, ya çöpe atın.
Emirhan Kabak Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 61 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2016 #3 ali.soysall dedi: Everest kb-r01 yukarı yön tuşuna basıyorum w basıyor, sol yön tuşu a, gibi. Klavyenin çoğu tuşu karışık. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... FN+W Yap Sorun Çözülür.
ali.soysall dedi: Everest kb-r01 yukarı yön tuşuna basıyorum w basıyor, sol yön tuşu a, gibi. Klavyenin çoğu tuşu karışık. Ne yapmalıyım ? Genişletmek için tıkla... FN+W Yap Sorun Çözülür.