ProGamer25 Hectopat Katılım 15 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2016 #1 Evet arkadaşlar Everest kb-r8 adlı mekanik hisli bir klavye almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? Benim için önemli olan ; -Rahat olması -Işıklı olması -Kullanışlı ve dayanıklı olması -Makro (G) tuşu önemli değildir Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2016
Evet arkadaşlar Everest kb-r8 adlı mekanik hisli bir klavye almak istiyorum. Sizce almalı mıyım? Benim için önemli olan ; -Rahat olması -Işıklı olması -Kullanışlı ve dayanıklı olması -Makro (G) tuşu önemli değildir
BilgisayarMeraklısı Megapat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 828 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Kastamonu/Tosya 3 Şubat 2016 #2 Forumca Everest ve Firsby tavsiye etmiyoruz
Faiz Can Kavvas Hectopat Kek günü Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 423 Makaleler 1 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2016 #3 Artıları: Görsel olarak güzel. LED ışıklandırma falan. Ses olarak mekanik hissi veriyor. Fiyat Oyun oynamak için Windows tuşu kilitleme özelliği Eksileri: Ağır Rahat değil: Bilek desteği yok ve çok yüksek. Uzun kullanımda ağrı yapıyor. Marka güvenilirliği Mekanik olmayışı Yani baktığında çok dengeli görünüyor. Ben tavsiye etmiyorum. Rahatlık bir klavyenin bence en kritik özelliği, ve bu klavye buna hiç sahip değil.
Artıları: Görsel olarak güzel. LED ışıklandırma falan. Ses olarak mekanik hissi veriyor. Fiyat Oyun oynamak için Windows tuşu kilitleme özelliği Eksileri: Ağır Rahat değil: Bilek desteği yok ve çok yüksek. Uzun kullanımda ağrı yapıyor. Marka güvenilirliği Mekanik olmayışı Yani baktığında çok dengeli görünüyor. Ben tavsiye etmiyorum. Rahatlık bir klavyenin bence en kritik özelliği, ve bu klavye buna hiç sahip değil.