Everest Kbr-8 nasıldır?

Burada yalan söyleyerek benim elime birşey geçmez. KB-R88 Kullanıyorum ve çok seviyorum. Bi G105'in tuşuna basın bir de KB-R88'in tuşuna basın. Gerçekten mekanik hissi veriyor bunlar benim düşüncelerim.

Mekanik klavye tuşuna basmanı tavsiye ederim farkı o zaman görürsün.

KBR-8 modeli bende var tuş basmama sorunu yüzünden değiştim gelenin tuş sesleri farklıydı şuan çok mekaniğimsi ses yok. O yüzden alacaksan bile önce tuşlara bas. KBR-88 modeliyle arasındaki tek fark bilek dayama kısmının olmamasıdır. Gayet memnunum MOBA FPS her tarz oyunda gidiyor. Verdiğin paraya değecektir.

Hocam mekanik klavye alacak bütçesi olsa zaten alırdı. 80 liralık klavyeyi 500 liralık Razer klavyeyle karşılaştırmaktan vazgeçin.

Konumuzla bunun ne alakası var? Arkadaş mekanik hisli yazmış ben de mekanik hisle alakası olmadığını yazdım. Siz cümleyi anlamadan cevap yazmaktan vazgeçmelisiniz.

mesela?

Ben kb-r 88 e yapıyor şimdilik aklım sen ce alayım mı? yoksa o fiyata daha iyibir klavye biliyormusuz?

Everest tavsiye etmiyoruz. Bütçe belirtin tavsiyede bulunalım.
100-150 tl gibi birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…