Everest Klavye Alınır mı ?

AtokS

Hectopat
Sanırım Everest Rampage Klavyelere fazla ön yargı var veya ben öyle görüyorum ama hangi konuya girsem Everest Klavye almayın falan diyorlar sizce bu doğru mu ? Daha bir klavyeyi kullanmadan ona kötü yorum yapılması falan bence yanlış. Mesela ben Hydra R6 alacağım forumda soracağım direkt olarak ya K55 ya da Masterkeys Lite L öneriyorlar. Sizce Everestin Bütün klavyeleri mi kötü yoksa sadece bazı klavyeleri mi kötü ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 1 sene boyunca Everest'in bir klavyesini kullandım şuan modelini hatırlamıyorum kalitesizdi yani ama götürüyor mu diye sorarsan, götürüyor fakat dediğim gibi kalitesiz.

Şu anda yeni aldığım modelini bile bilmediğim geçici bir everest klavyem var. 50 lira civarına almıştım sanırım. Geçici olarak gider mi? Kesinlikle gider. Üst segment ekipmanlar için uygun mu? Paranıza yazık kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı