Everest klavye bazı tuşlar çalışmıyor

Livya

Kilopat
Daha fazla  
Efsane Cuma indiriminde Everest Rampage KB R55 almıştım. Neredeyse 1.5 haftada elime ulaştı. Her şey iyi güzeldi birden bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Windows restart atınca düzeliyordu en son dün gene çalışmadı. 3-4 defa restart attım anca düzeldi. Bugün aynı sorun oldu restart falan attım düzelmedi. USB portunu değiştirdim gene düzelmedi. 1 2 3 4 7 8 9 0 tuşları çalışmıyor. Hepsiburada'dan almıştım 14 gün oldu elime geleli sizce iade almalı mıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Efsane Cuma indiriminde Everest Rampage KB R55 almıştım. Neredeyse 1.5 haftada elime ulaştı. Her şey iyi güzeldi birden bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Windows restart atınca düzeliyordu en son dün gene çalışmadı. 3-4 defa restart attım anca düzeldi. Bugün aynı sorun oldu restart falan attım düzelmedi. USB portunu değiştirdim gene düzelmedi. 1 2 3 4 7 8 9 0 tuşları çalışmıyor. Hepsiburada'dan almıştım 14 gün oldu elime geleli sizce iade almalı mıyım.
Öncelikle geçmiş olsun. Everest klavyelerini kendimce hiç kullanmadım, kullanmam da. Bence iade alıp üstüne biraz para ekleyebilirseniz daha iyi klavye alırsınız. Ama gerek yok derseniz de biraz uğraşırsanız yapabilirsiniz çözümü vardır mutlaka.

Çin de toplu üretilen orada 5 ₺ birim fiyatı olan klavyeleri marka basıp gayette pahalı satıyorlar.
Fare ya da klavye alacağınız zaman en kötü 150 ₺ ayırmanızı öneririm. Ya da ofis tipi A4-Tech klavyelere bakabilirsiniz.

İade edin. Bütçe belirtin size öneri yapalım.

Eski klavyeyi taktım yenisinde çalışmayan tuşlara bastım sonra yeniside çalışmaya başladı. Garip, bir daha rampage ürünü almam.Yazın kuzenimde kulaklık aldı mikrofonu çok az ses geliyo ve oyunda ses kasarken sağdan gelen ses soldan geliyor. En kalitelisi CM, Corsair, Kingston, Asus, Msı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı