Everest klavye ve mouse çalışmıyor

Öncelikle merhabalar. Bu olay başıma çok sık gelmeye başladı. Oyun oynarken birden klavye ve mouse gidiyor. Mousenin ışıkları yanıyor fakat normalde döngü içinde yanan ışıklar tek bir renkte takılı kalıyor. Ve ben o durumda hiçbirşey yapamıyorum bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.

Az önce League of Legends oyununda dereceli maçımda bu olay tekrar oldu kasaya tekmeler atmaya başladım. Çok sinirleniyorum ve çözümünü bulamıyorum yardımcı olabilir misini?

Mouse : Everest sgm-x10
Klavye : Everest KB-R01

Çözüm
Ucuz etin yahnisi yavan olur. Kasaya tekme atmak yerine fareye falan atsan daha iyi olurdu bence, tabi burada sorun sistemden de kaynaklanıyor olabilir ama elindeki ürünler kalitesiz.
Everest Çin de üretilen fason ürünlere marka basıp geçen bir firmadır. Ürünler genelde kalitesizdir.
Zaten forumlarda, şikayet var gibi yerlerde klavye'nin kronik sorunları olduğu belirtilmiş.

Size tavsiyem 250-300 ₺ fiyat bandına yeni klavye ve fare alın.

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bunun yanı sıra birde bilgisayarı tamamen kitliyor bu sorun. Takılı olan kablosuz mouse ve klavyemde devre dışı kalıyor kullanamıyorum. Gayet memnundum aslında ama sırf bu sorun yüzünden bütçe ayırıp kaliteli ekipmanlara yöneleceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı