ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Merhaba ben yenı bir sıstem aldım aldım yer bana Everest Kmk-91 Eco GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Usb Gaming Combo 4 In 1 Set Oyun Klavye+Mouse+Pad+Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu setı verdı set kotu ben yenı bır set alıp almamakta kararsız kaldım cunku 27 gun sonra sehır dısında okuyacağım eve bazı hafta sonları gelcem ve aıleme fazla yuk olmayayım dıyorum sızce bu sene mı alım yoksa seneye yazın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2024
Merhaba ben yenı bir sıstem aldım aldım yer bana Everest Kmk-91 Eco GökkuÅaÄı Aydınlatmalı Usb Gaming Combo 4 In 1 Set Oyun Klavye+Mouse+Pad+Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu setı verdı set kotu ben yenı bır set alıp almamakta kararsız kaldım cunku 27 gun sonra sehır dısında okuyacağım eve bazı hafta sonları gelcem ve aıleme fazla yuk olmayayım dıyorum sızce bu sene mı alım yoksa seneye yazın mı?
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.084 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #2 Ekipmanları çok kötü ama 1 ay idare ederim derseniz almaya gerek yok. Düzgün bir set dizmek için yaklaşık 3000TL'niz gider bu yüzden seneye almanız daha mantıklı.
Ekipmanları çok kötü ama 1 ay idare ederim derseniz almaya gerek yok. Düzgün bir set dizmek için yaklaşık 3000TL'niz gider bu yüzden seneye almanız daha mantıklı.