Kasa olarak Everest mega v2, güç kaynağı da kasa ile gelen Everest marka 550W bir şey. İşlemcide de stok fan var galiba. İşlemci PUBG'de 90 dereceyi görünce korktum biraz araştırdım ve şöyle bir kasa buldum.
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.
www.gaming.gen.tr
Zaten sistemi alırken PSU'yu değiştirmek aklımdaydı ama değiştirmişken kasayı da değiştirmek gerekli midir yoksa sadece PSU alıp işlemciye daha iyi bir fan ve termal macun yapmak yeterli olur mu?
Bütçe olarak sıkıntım yok ama sistemin hak ettiği performansı gösterebildiği en ucuz ne oluyorsa onu tercih ederim pek bilgim yok açıkçası ne kadar tuttuğu hakkında. Xpg kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ya da kasa idare eder sadece PSU değiştirmek mi mantıklı
Bütçe olarak sıkıntım yok ama sistemin hak ettiği performansı gösterebildiği en ucuz ne oluyorsa onu tercih ederim. P,ek bilgim yok açıkçası ne kadar tuttuğu hakkında. XPG kasa hakkında ne düşünüyorsunuz ya da kasa idare eder sadece PSU değiştirmek mantıklı mı?
Kasada görüntü, USB çıkışı falan olarak bir problemim yok ama CPU çok ısınınca kasanın hava akışında mı bir problem var dedim. Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Şu soğutucuyu almayı düşünüyorum. Deneyip ısınma sorunu olmazsa sadece güç kaynağı değiştirmek mantıklı o zaman teşekkür ederim
Kasada görüntü, USB çıkışı falan olarak bir problemim yok ama CPU çok ısınınca kasanın hava akışında mı bir problem var dedim. Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Şu soğutucuyu almayı düşünüyorum. Deneyip ısınma sorunu olmazsa sadece güç kaynağı değiştirmek mantıklı o zaman teşekkür ederim