A Atechilla Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 11 18 Temmuz 2020 #1 Beyler bu fareyi CS:GO için alacağım birkaç aylık, işimi görür mü? Dosya Ekleri Screenshot_20200718-203753~2.png 172,2 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2020
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 18 Temmuz 2020 #2 Bozulana kadar. 50 TL'lik fareden pek bir performans beklentiniz olmasın, standart bir fare olarak işinizi görür.
Bozulana kadar. 50 TL'lik fareden pek bir performans beklentiniz olmasın, standart bir fare olarak işinizi görür.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #3 Atechilla dedi: Beyler bu fareyi CS:GO için alacağım birkaç aylık, işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kullanılır hatta iyi kullanırsanız daha fazla bile işinizi görür ama işte onu belirleyen şey sizin kullanım biçiminiz. Bir de fiyat sebebiyle rahatlık bakımından eksileri olabilir.
Atechilla dedi: Beyler bu fareyi CS:GO için alacağım birkaç aylık, işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Tabii ki kullanılır hatta iyi kullanırsanız daha fazla bile işinizi görür ama işte onu belirleyen şey sizin kullanım biçiminiz. Bir de fiyat sebebiyle rahatlık bakımından eksileri olabilir.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 18 Temmuz 2020 #4 Everest'in bir çok faresinde çift tıklama sorunları oluşuyor. Herhangi bir ofis faresi kullanabilirsiniz.
Everest'in bir çok faresinde çift tıklama sorunları oluşuyor. Herhangi bir ofis faresi kullanabilirsiniz.
A Atechilla Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 11 20 Temmuz 2020 #5 Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka mouseler var mı,yoksa en iyi seçenek bu mu?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 20 Temmuz 2020 #6 Atechilla dedi: Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka mouseler var mı,yoksa en iyi seçenek bu mu? Genişletmek için tıkla... Bütçenizi söyleyebilir misiniz ?
Atechilla dedi: Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka mouseler var mı,yoksa en iyi seçenek bu mu? Genişletmek için tıkla... Bütçenizi söyleyebilir misiniz ?
A Atechilla Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 11 20 Temmuz 2020 #7 80 tl felan ips değeri yüksek mouse arıyorum
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 20 Temmuz 2020 #8 Atechilla dedi: 80 tl felan ips değeri yüksek mouse arıyorum Genişletmek için tıkla... Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Bunu öneririm fakat hiç deneme fırsatım olmadı.Bütçenizi biraz daha arttırırsanız Bloody A9 bakabilirsiniz,3.5 yıl önce aldım ve kullanıyorum. Ek olarak şuna da bakabilirsiniz a4tech x7 - Google Alışveriş Farklı bir modelini kullanmıştım sonra ise babama vermiştim.
Atechilla dedi: 80 tl felan ips değeri yüksek mouse arıyorum Genişletmek için tıkla... Gamepower Bane Oyuncu Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı Bunu öneririm fakat hiç deneme fırsatım olmadı.Bütçenizi biraz daha arttırırsanız Bloody A9 bakabilirsiniz,3.5 yıl önce aldım ve kullanıyorum. Ek olarak şuna da bakabilirsiniz a4tech x7 - Google Alışveriş Farklı bir modelini kullanmıştım sonra ise babama vermiştim.
A Atechilla Femtopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 11 20 Temmuz 2020 #9 Çok sağolun yardımcı olduğunuz için iyi günler
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 20 Temmuz 2020 #10 Atechilla dedi: Çok sağolun yardımcı olduğunuz için iyi günler Genişletmek için tıkla... Önemli değil size de iyi günler.
Atechilla dedi: Çok sağolun yardımcı olduğunuz için iyi günler Genişletmek için tıkla... Önemli değil size de iyi günler.