Ali Kağan Ö
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İNTEL İ7 7700
SAPPHİRE NİTRO X 580
40 GB RAM
500 GB HDD
Merhaba yeni bir Gaming klavye alacağım fakat bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım ya da tavsiyeniz var mı? (membran istemiyorum)
ty.gl
ty.gl
Bütçem 1000 TL.

Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Kırmızı Switch Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Kırmızı Switch Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Merhaba yeni bir Gaming klavye alacağım fakat bu ikisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım ya da tavsiyeniz var mı (membran istemiyorum)
![]()
Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Everest Mk7 Gri Usb Bilek Destekli Mekanik Klavye Q Blue Switch Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Kırmızı Switch Klavye - 3 Yıl Garantili - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Lyra RGB 60M 62Tuş Siyah Mekanik Kablolu Kırmızı Switch Klavye - 3 Yıl Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bütçem 1000 TL.
Son düzenleyen: Moderatör: