Everest mouse iyi midir?

pecete

Picopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhabalar. O siyah kötü mouselerden kullanıyorum ve artık bıktım yeni mouse alma vaktim geldi ama bütcem kısıtlı 60 TL bir bütçem var ve o fiyata kalitesini bilmediğim ama görünüşü güzel bir mouse buldum.

Şu anki kullandığım mouse de.

2 Side aynı marka ama bu internet kafe mouse si gibi ve değiştirmek istiyorum sizce bu fareyi alınır mı(ilk baştaki ) eğer kötüyse de bana 60 TL'ye bir ışıklı mouse önerir misiniz ( görünüşü güzel olursa sevinirim ) eğer kalite farkı çoksa bütcem 70 TL'ye çıkabilir.

Teşekkürler.

Merhabalar. O siyah kötü mouselerden kullanıyorum ve artık bıktım yeni mouse alma vaktim geldi ama bütcem kısıtlı 60 TL bir bütçem var ve o fiyata kalitesini bilmediğim ama görünüşü güzel bir mouse buldum.

Şu anki kullandığım mouse de.

2 Side aynı marka ama bu internet kafe mouse si gibi ve değiştirmek istiyorum sizce bu fareyi alınır mı(ilk baştaki ) eğer kötüyse de bana 60 TL'ye bir ışıklı mouse önerir misiniz ( görünüşü güzel olursa sevinirim ) eğer kalite farkı çoksa bütcem 70 TL'ye çıkabilir.

Teşekkürler.

Everest fare F/P ürünü fakat pek önermem. Daha önceden Everest SGM X7 Pro kullanmştım (4 yıl) sadece fare imleci kendi kendine hareket ediyordu en son sinirden yere fırlatmıştım :D.

Son düzenleme:
Philips, Everest'ten daha iyidir ancak biraz daha para biriktirip Logitech'in 150-200 TL'lik modellerine bakın derim. Şimdilik sizi idare eden bir mouse varsa almayı düşündüğünüz 50tllik mouse'un ondan daha fazla performans vereceğini düşünmüyorum.

Önerim:

Daha ucuz olsun derseniz:

Ancak ikisinde de garanti vermem, önermem. Firmanın garantisi de malum :)
Görüşüm, bir sefer alın 50tl 100tl fazla para verin uzun süre götürsün.

Hocam everestmi daha kaliteli bu mouse mi bana örünüş önemli biraz ama daha kaliteliyse değerlendiririm. (Ne yazacağımı bulamadım )

Görünüş.

Görünüşe aldanma bence 3 ay sonra bozuluyor ve mouse elinde duracak görünüş değil eline oturup kaliteli olması önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı