Everest Parley klavye alınır mı?

Bütçe
750

Psych0Glitch

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16 Gb Ram Rtx 3050 İntel İ7 13620H 1 Tb Ssd
Arkadaşlar arkadaşımdan 750 TL'ye Everest Parley alacağım blue switch alınır mı? Kutusu yokmuş az kullanmış ne yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest, Rampage'nin yan markasıydı sanırsam. Rampage zaten kalitesiz bir marka çoğu ürünüyle hele ki ucuz ürünleriyle. Yani illa 1000TL'nin altında ürün alacaksanız illa yine aynı yıl içerisinde baya eskiyip yine 1000TL ödetebilir. Benim zamanında Rampage klavyem vardı ayaklıkları sürekli kırılıyor hatta tuşları soyulmuştu. Teknik servis soyulan tuşlar hariç tamirini yapıyor ama arızalar aşırı tekrarlıyor. En azından gitsin üstüne biraz daha ekleyip Gamepower, Redragon alsın. Bütçe 2000TL ve üstüne çıkarsa çok daha fazla öneri yapılır da 1000TL ve üstüne pekte orta segment marka bile aklıma gelmiyor.

Hatta Rampage ve Redragon da pek önermem de en azından Rampage kadar kalitesiz değil. Şuan kullandığım klavye mesela Gamepower EVA 7.

Bende şu anda Rampage kulaklık var neredeyse 5 yıl olacak ses sürücüleri gerçekmiş gibi hissettiriyor 200 TL'ye mi ne almıştık zaten ben aldığım ürünleri har vurup harman savurmam en az 3 yıl kullanırım fazla bir arıza çıkarcağını zannetmiyorum çünkü bu kulaklığın sadece derileri soyuldu başka da hiçbir sıkıntısı olmadı fazla paramda yok zaten kararsızım açıkçası.

Bende şu anda Rampage kulaklık var neredeyse 5 yıl olacak ses sürücüleri gerçekmiş gibi hissettiriyor 200 TL'ye mi ne almıştık zaten ben aldığım ürünleri har vurup harman savurmam en az 3 yıl kullanırım fazla bir arıza çıkarcağını zannetmiyorum çünkü bu kulaklığın sadece derileri soyuldu başka da hiçbir sıkıntısı olmadı fazla paramda yok zaten kararsızım açıkçası.
Hocam bende 10-12 yaşlarında oyun oynarken her öldüğümde otistik hareketler yapan, çoğunlukla ekipman kıran terli çocuklardan değilim 😂 Zamanında bende direkt Rampage seti vardı, 2023'te 1000TL'ye almıştım. Şimdi baksan 1500TL'ye yükselmişti en son. Onda da sadece çok oyun oynuyordum ve klavye, mouse, kulaklıkta ayrı ayrı sıkıntılar çıkmıştı ki daha 5-6 ay olmuştu alalı. Lakin şimdiki fiyat performans ekipmanlarda da çok oyun oynuyorum hiç sıkıntı yok şükür. Kulaklıkta da çoğunlukla ped'ler soyuluyor zaten yoksa parazitli ses falan yapmaz o kadar da değil. Lakin bende de ped'ler soyulmuşken belli bir süreden sonra idare edememeye başlamıştım mesela.

Bütçeniz olmayabilir de hani tuşu soyulur, ayaklıkları en ufak hızlı harekette kırılır, tuşları basmamaya başlar vs... Benim kullandığım ürünler gibi 5-6 ayda teknik servise götürürsünüz derken baya sıkıntı çıkabilir. Şu tuş soyulmasına da bir şey yapmıyorlar nedense hatta. En azından azıcık daha bekleyip https://www.akakce.com/klavye/en-uc...ik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,235720038.html bu modeli alamaz mısınız mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı