XDXD00 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Yeni sistem aldım PSU Everest marka, sıkıntı çıkarır mı?
I ImperialAuthority Femtopat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ekim 2023 #2 XDXD00 dedi: Yeni sistem aldım PSU Everest marka, sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kaç Watt değerine sahip olduğu, üzerindeki sertifikalar ve korumalara göre değişir.
XDXD00 dedi: Yeni sistem aldım PSU Everest marka, sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... PSU'nun kaç Watt değerine sahip olduğu, üzerindeki sertifikalar ve korumalara göre değişir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özelliklerine.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #4 Rusya senin eline çar bombası verse dâhâ da güvende olursun.
XDXD00 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #5 ImperialAuthority dedi: PSU'nun kaç Watt değerine sahip olduğu, üzerindeki sertifikalar ve korumalara göre değişir. Genişletmek için tıkla... 550 watt sertifika yok .
ImperialAuthority dedi: PSU'nun kaç Watt değerine sahip olduğu, üzerindeki sertifikalar ve korumalara göre değişir. Genişletmek için tıkla... 550 watt sertifika yok .
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #6 Önünüze istedikleri kadar sertifika koysunlar, Everest markasından sakın PSU almayın.
XDXD00 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #7 Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özellikleri Genişletmek için tıkla... Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Everest EPS-550A Real 550W Gentos dedi: Önünüze istedikleri kadar sertifika koysunlar, Everest markasından sakın PSU almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam korkutmayın ya yeni aldım . Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Everest EPS-550A Real 550W
Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özellikleri Genişletmek için tıkla... Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Everest EPS-550A Real 550W Gentos dedi: Önünüze istedikleri kadar sertifika koysunlar, Everest markasından sakın PSU almayın. Genişletmek için tıkla... Hocam korkutmayın ya yeni aldım . Adrastos dedi: Link olarak paylaşır mısınız aldığınız yerden. Daha detaylı bakalım özelliklerine. Genişletmek için tıkla... Everest EPS-550A Real 550W
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #8 XDXD00 dedi: Everest EPS-550A Real 550W Hocam korkutmayın ya yeni aldım . Genişletmek için tıkla... O kadar da kaliteli bir PSU değil zannımca. Keşke almadan önce konu açıp danışsaydınız.
XDXD00 dedi: Everest EPS-550A Real 550W Hocam korkutmayın ya yeni aldım . Genişletmek için tıkla... O kadar da kaliteli bir PSU değil zannımca. Keşke almadan önce konu açıp danışsaydınız.
XDXD00 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #9 Adrastos dedi: O kadar da kaliteli bir PSU değil zannımca. Keşke almadan önce konu açıp danışsaydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Adrastos dedi: O kadar da kaliteli bir PSU değil zannımca. Keşke almadan önce konu açıp danışsaydınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #10 Hocam eğer yenisini alabiliyorsanız alın yoksa geçmiş olsun Bilgisayar diğer özellikleri nedir ?