Arkadaşlar, mekanik klavye almayı planlıyorum . Sizce yukarıdaki klavyelerden hangisi daha iyidir ? Başka tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Mümkünse RGB olsun, zaten o yüzden düşüncem Hydra R6'dan tarafa. LOL oynuyorum ama PC alacağım. H1Z1, NFS Payback, BF1 falan oynayacağım.
Max. bütçem 300TL. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öteki markaların bu fiyatta fazla ürünü yok. Hydra R6 gönül rahatlığıyla alınabilir. Ben de bir süre kullandım ama macrosu olmadığı için bir de annem bu ne daktilo mu diye bana kızdığı için sattım . Ama klavye ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım, mükemmel bir klavye.
Kapınız açıksa ses gidebilir.
GXT 890 fena değil gibi ama bence Hydra R6'dan şaşma.
James Donkey ile ilgili bir fikrim yok ama internette etrafta hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler duydum.
Ban genelde yazım yanlışlarından oluyor onlara dikkat et . Ben 3 seferdir yazım yanlışı olan mesajı alıntıladığım için ban yiyorum. Technopat bu konuda fazla hassas.
James Donkey klavyesi kullanmadım çoğu Çin'li markadan daha iyidir. Blue switchli olduğu sürece yan odaya her türlü ses gider. Trust GXT890 modelini merak ediyordum bu indirimlerde satın aldım, Outemu switch kullandığı için klavyenin basım hissiyle alakalı olarak neyle karşılaşacağımı biliyorum, RGB modları da Çin'li klavyelerle aynı, tasarımda Razer'dan zaten bakalım neyle karşılaşacağız
FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum, cooler master masterkeys lite modelini almayı düşünüyorum fakat piyasada klavye mouse set olarak bulunuyor, İtopya'da sadece klavye olarak buldum fakat orda da İninal Kart geçmiyor... Ne yapmalıyım 50 TL daha ekleyip başka klavye mi yöneleyim? Mesela burda önerilen Hydra r6 gibi?
FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum, cooler master masterkeys lite modelini almayı düşünüyorum fakat piyasada klavye mouse set olarak bulunuyor, İtopya'da sadece klavye olarak buldum fakat orda da İninal Kart geçmiyor... Ne yapmalıyım 50 TL daha ekleyip başka klavye mi yöneleyim? Mesela burda önerilen Hydra r6 gibi?
Onlarla aynı fiyatlarda ikinci el G213, G413, Razer Blackwidow Chroma gibi modeller var. İkinci el sorun olmaz diyorsanız temiz bir ürün denk getirebilirsiniz. Veya Amazon'dan bakın orada ucuza bulunabilir.