Everest Rampage Blade R10 VS Hydra R6

Daha fazla  
Arkadaşlar, mekanik klavye almayı planlıyorum . Sizce yukarıdaki klavyelerden hangisi daha iyidir ? Başka tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Mümkünse RGB olsun, zaten o yüzden düşüncem Hydra R6'dan tarafa. LOL oynuyorum ama PC alacağım. H1Z1, NFS Payback, BF1 falan oynayacağım.
Max. bütçem 300TL. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
James Donkey ürünlerine ne diyorsunuz? Daha yeni gördüm de. James Donkey 619 Mavi Gaming Klavye - incehesap.com James Donkey 610 Siyah+Gri/Kırmızı Gaming Klavye – İngilizce Q
Ben de bir süre kullandım ama macrosu olmadığı için bir de annem bu ne daktilo mu diye bana kızdığı için sattım

Annemler yan odada kalıyor. Odamızın arasında 1 duvar var. Gece ses sizce gider mi?

Bir de trust 21808 GXT 890 diye bir model buldum. Trust 21808 Gxt 890 Cada Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trust | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bu arada geç yazdığım için üzgünüm. Ne zaman bir konu açsam anında ban yiyorum.

Son düzenleme:
Kapınız açıksa ses gidebilir.
GXT 890 fena değil gibi ama bence Hydra R6'dan şaşma.
James Donkey ile ilgili bir fikrim yok ama internette etrafta hakkında hem olumlu hem olumsuz şeyler duydum.
Ban genelde yazım yanlışlarından oluyor onlara dikkat et . Ben 3 seferdir yazım yanlışı olan mesajı alıntıladığım için ban yiyorum. Technopat bu konuda fazla hassas.

Tavsiyem, Hydra R6'dan yana.

James Donkey klavyesi kullanmadım çoğu Çin'li markadan daha iyidir. Blue switchli olduğu sürece yan odaya her türlü ses gider. Trust GXT890 modelini merak ediyordum bu indirimlerde satın aldım, Outemu switch kullandığı için klavyenin basım hissiyle alakalı olarak neyle karşılaşacağımı biliyorum, RGB modları da Çin'li klavyelerle aynı, tasarımda Razer'dan zaten bakalım neyle karşılaşacağız

FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum, cooler master masterkeys lite modelini almayı düşünüyorum fakat piyasada klavye mouse set olarak bulunuyor, İtopya'da sadece klavye olarak buldum fakat orda da İninal Kart geçmiyor... Ne yapmalıyım 50 TL daha ekleyip başka klavye mi yöneleyim? Mesela burda önerilen Hydra r6 gibi?

FPS oynuyorsan bence hydra R6 alma. Kırmızı veya kahverengi switchli bir mekanik klavye al. Yukarıda belirttiğim trust GXT 890 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…