Everest Rampage ETX 750w 80 Plus Gold PSU Nasıldır?

whitewine

Kilopat
Makaleler
10
Sisteminden bahsedeyim:
  • Intel Xeon X5660 2.80 GHz (4.40 overclock)
  • ASUS Sabertooth X58
  • G-Skill 3x4 2133 MHz DDR3 12 GB RAM
  • AMD Sapphire HD 7850 Dual-X O.C Edition 2 GB
(Aşırı olduğunu biliyorum fakat overclock yaptığım için ve bu çok karışık bir stilde olduğu için böyle bir PSU gerekiyor diye düşündüm.)

Bulunduğum şehirde mağazada bulunması ve benim de aciliyetimden ötürü şu anda buna sıcak baktım.

EVEREST RAMPAGE ETX-750 80PLUS GOLD 750W GÜÇ KAYNAĞI

Bunun dışında asıl ilgilendiğim PSU olan Evga SuperNova G2 750w’yi kargo süresi uzun olacağı için üzülerek çıkarttım listemden.

https://www.amazon.com/EVGA-SuperNOVA-Modular-Warranty-220-G2-0750-XR/dp/B00IKDETOW

Şimdi asıl soruma gelecek olursak bu Everese açık açık 80 Plus Gold serfitikası almış PlugLoadSolutions’dan. JonnyGuru’da incelemesi olsaydı çok iyi olurdu bir de.....

Acil olduğunu belirtmek isterim. Herkese teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar kaliteli olursa olsun. Sadece iki kelime;
Everest pişmanlıktır!

Evereste bulaşmayın. FSP ve EVGA markalarının aynı bütçelerde güç kaynakları var. Onlara yönelebilirsiniz.

Sakın ha sakın! Ne Everest, ne de Frisby bulaşma öyle şeylere. Piyasada bir sürü marka var bula bula Everest'i mi buldun?

Ne kadar kaliteli olursa olsun. Sadece iki kelime;
Everest pişmanlıktır!

Hocam bu modeli kullananlar genellikle olumlu yorumlar yapmıştı o yüzden merak sıcak baktım. Ayrıca Elazığ’da yaşıyorum ve buradaki Vatan’da stokta olduğu için daha iyi bir alternatifim de olmadığı için almaya niyetliyim. Bugün akşam 9’a kadar alacağım. Gidince başka neler var bakacağım tabii ki. Özellikle FSP bulursam zaten belirttiğiniz gibi bulaşmam ama öte yandan bir şans versem mi de diyorum.

Evereste bulaşmayın. FSP ve EVGA markalarının aynı bütçelerde güç kaynakları var. Onlara yönelebilirsiniz.

Biliyorum hocam. Zaten FSP bulursam vatanda stokta hiç bulaşmam bu durumda.

Sakın ha sakın! Ne Everest, ne de Frisby bulaşma öyle şeylere. Piyasada bir sürü marka var bula bula Everest'i mi buldun?

Yorumlardan dolayı bir şans veresim var hocam açıkçası.

Sakın bütün sistemine elveda dersin düşmanına bile hediye alma Everest'i.

Herkes Everest'i resmen kötülemiş. Arkadaşlar marka bağımlısı kişilikler galiba. 80 Plus sertifikası var hiçbir şekilde sıkıntı çıkarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…