Başlıktaki klavye nasıldır? Almaya değer mi? Everest kötü diyorlar alınmaz diyorlar. Klavyeyi uzun süre kullanmam lazım. Başka 200-250 TL arası mekanik klavye öneriniz var mı?
OUTEMU switchleri kullanıyor bugün Motospeed CK104 kalavyesini 4 ay sonra çöpe atan kişi gördüm forumda. O fiyata Cooler Master Masterkeys Pro L White alabilirsiniz.
Ciddi söylüyorum kör olsaydım da bu mesajı görmeseydim. Everest ürününü kötü yapan nedir? Kalitesiz malzemesi ve switchleri berbar bir marka tek önem verdiği şey görünüş ile göz boyama. OUTEMU switchleri berbat 4 ay sonra yazmama ve tutukluk gibi bir sürü sorunları var aynı zamanda gerçek bir mekanın bence değil sadece piyasadaki kaliteli switchlerin çakması. Açıkçası böyle bilgili bir kişinin böyle yorum yapması beni şaşırttı.
Logitech'in de switchleri kalitesiz yanlış hatırlamıyorsam kendileri üretiyor ve mekanik hissi veriyor sadece. İşi ustasına soralım. @Barış Tolon (etiketlemede sorun var etiketlemiyor)
Logitech'in switchleri kalitesiz değildir. Resimdeki klavye yerine bilindik CM, Corsair, Logitech vs. alınabiliyorsa alınmalıdır yoksa elbette Aliexpress klavyelerinden iyidir.
Şöyle, Logitech switchleri artık dayanıklılaştırıldı şikayetler üzerine, Omron fabrikasında üretiliyor. Ancak hissiyat olarak MX Red bir tık daha iyi. Yoksa Logitech switchleri Steelseries ve Razer Kailh ve Outemu'lardan iyi tabii ki de.