Everest Rampage Hydra R6 RGB nasıldır?

Alınmasını öneriyorum demedim. Ürün düzeyine göre iyi bir ürün. Birkaç haftadır kullanıyorum, ben de satın almadım. O fiyata daha iyi klavyeler tabii ki var. Sadece ürünün diğer Everest ürünleri gibi olmadığını söyledim.

G410'un çok kötü bir hissiyatı var bana göre yani bir mekanik klavyeden beklediğim düzeyde değil. Logitech almayıda düşünmüyorum. Başka klavye öneriniz var mı ?

G410'un çok kötü bir hissiyatı var bana göre yani bir mekanik klavyeden beklediğim düzeyde değil. Logitech almayıda düşünmüyorum. Başka klavye öneriniz var mı ?
Kampanyadan dolayı Cooler Master Masterkeys Pro L White 314 tl iken bence kacırmayın

Logitech'in de switchleri kalitesiz yanlış hatırlamıyorsam kendileri üretiyor ve mekanik hissi veriyor sadece. İşi ustasına soralım. @Barış Tolon (etiketlemede sorun var etiketlemiyor)
Yanlış asıl Logitech marka klavye switchleri kaliteli Razer gibi bir marka Çin'den kalitesiz switchleri alıp 1000 TL klavye yapıyor sadece görünüş bence en iyi markalar Cooler master, Logitech, Steelseries, Asus(Rog gibi).

Ben şahsen Logitech switchleri sevmiyorum mekanik hissi diğer markalara göre düşük. Çabuk kırılma sorunu var fazla dayanmıyor.

Steelseries de Apex M500 hariç kendi anahtarlarını (Kailh) kullanıyor, çöp yani. Logitech'ler Omron'da üretiliyor bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…