C CmHeaD Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 12 8 Ağustos 2016 #1 2 aylık memlekete gittim. Geldiğimde bilgisayarı açtım ama sağ yön tuşu çalışmıyor. İnternette çozum bulamadım. Çözüm varsa yazın. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2016
2 aylık memlekete gittim. Geldiğimde bilgisayarı açtım ama sağ yön tuşu çalışmıyor. İnternette çozum bulamadım. Çözüm varsa yazın.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2016 #2 Klavye yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurun. Kurmak için donanım değişikliklerini tara sekmesine basabilirsiniz.
Klavye yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurun. Kurmak için donanım değişikliklerini tara sekmesine basabilirsiniz.
C CmHeaD Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 12 13 Ağustos 2016 #3 Olmadı. JaroxJamaica dedi: Klavye yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurun. Kurmak için donanım değişikliklerini tara sekmesine basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2016
Olmadı. JaroxJamaica dedi: Klavye yazılımını aygıt yöneticisinden kaldırıp tekrar kurun. Kurmak için donanım değişikliklerini tara sekmesine basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...