Adenzu Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar ben Everest klavye ile mouse almayı düşünüyorum. Klavye: EVEREST Rampage KB-R01 Gaing Multimedia Klavye Siyah - Vatan Bilgisayar Mouse: EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar Ben pek FPS türü oyun oynamıyorum daha çok 2D side-scroll türü ve MOBA gibi oyunları tercih ediyorum. Bunlar sizce yeterli olur mu?
Arkadaşlar ben Everest klavye ile mouse almayı düşünüyorum. Klavye: EVEREST Rampage KB-R01 Gaing Multimedia Klavye Siyah - Vatan Bilgisayar Mouse: EVEREST SGM-X7 GAMING MOUSE+ MOUSE PAD - Vatan Bilgisayar Ben pek FPS türü oyun oynamıyorum daha çok 2D side-scroll türü ve MOBA gibi oyunları tercih ediyorum. Bunlar sizce yeterli olur mu?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #2 Tavsiye etmiyorum. Onun yerine Amazon'dan kaliteli markaların ürünlerini Türkiye'deki fiyatından ucuza alabilirsiniz.
Tavsiye etmiyorum. Onun yerine Amazon'dan kaliteli markaların ürünlerini Türkiye'deki fiyatından ucuza alabilirsiniz.
mustafacelebi Hectopat Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2015 #3 Everest'in hiçbir ürününü almamanızı öneririm.