Everest Rampage KB-R18 mi ? Gamepower Warlock mu?

Yaplonka

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Everest Rampage KB-R18 mi ? Gamepower Warlock mu? alayım.
Gamepower Warlock Red ve Blue switch var.
Everest Rampage KB-R18 Blue switch var.

Ben karar veremedim. Aranızda kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sonuçta Gamepower yeni yeni duyuluyor. Everest kötü deniliyor. Ancak bu fiyat aralığında bence iyi markalar. Çinden alamam.

Bütçeni bir parça aşıyor olabilir ve mekanik de değil ancak Cooler Master MasterKeys Lite L klavyeyi tavsiye ederim. Bu seviyede alınabilecek en iyi klavye, forumda kullananların sayısı hayli fazla ve memnuniyet oranı son derece yüksek.

Cs:Go ve Lol oyunucusu olarak mekanik tercih ediyorum.
Ayrıca son bütçem 200TL siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Yaklaşık 2 haftadır Warlock kullanıyorum. Daha öncede Outemu Red kullandım fakat Warlock ne hikmetse hissiyat olarak pek tatmin etmedi beni. Soruların varsa sor kullanım deneyimlerime göre cevaplıyayım.

Bu bütçede alabileceğin en iyisi Cooler Master Masterkeys Lite L modeli olacaktır. Ben de kullanıyorum ve gayet memnunum. Gerek hissiyatı gerek dayanıklılığı olsun fazlasıyla kaliteli bir klavye.

Everest kötü felan değil hocam. Halk efsanesi olmuş artık .4 tane klavye değiştirdim ve hepsi Everestti hepsinden memmundum. Yine büyük ihtimal Everest alırım gibi. 4 tane değiştirmemin sebebi ise kardeşim sürekli yere atmaya çalışırdı kablolu olduğu için zorlayıp kablosunu felan koparırdı.

Yaklaşık 2 haftadır Warlock kullanıyorum. Daha öncede Outemu Red kullandım fakat Warlock ne hikmetse hissiyat olarak pek tatmin etmedi beni. Soruların varsa sor kullanım deneyimlerime göre cevaplıyayım.
İnceleme videolarına baktığımda kırmızı switch inde tel sesi geliyor gerçekten kötü bir ses ve blue switch almayı düşünüyorum yeni çıkan bir markaya göre Everest'e güvenmeyi tercih edicem gibi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı