Everest Rampage KB-R8 klavye tuşlarını çıkarma

Ulaş Soydan

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar millet. Yaklaşık 5 ay önce Everest Rampage KB-R8 mekanik hisli oyuncu klavyesini satın aldım ve 5 aydır kullandığım için çok fazla kirlendi. KB-R8'in kutu içeriğinden tuşları çıkartmam için hiçbir şey çıkmadı. Bu nedenle ben klavyeyi temizliyemiyorum. Ben klavyenin sadece sağ taraftaki sayı tuşlarını çıkartabiliyorum diğer tuşlarını çıkartması çok zor. Fakat benim bu klavyeyi temizlemem lazım artık bazı tuşların üstü kir tutmuş durumda. Ben bu tuşları nasıl çıkartabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar millet. Yaklaşık 5 ay önce Everest Rampage KB-R8 mekanik hisli oyuncu klavyesini satın aldım ve 5 aydır kullandığım için çok fazla kirlendi. KB-R8'in kutu içeriğinden tuşları çıkartmam için hiçbir şey çıkmadı. Bu nedenle ben klavyeyi temizliyemiyorum. Ben klavyenin sadece sağ taraftaki sayı tuşlarını çıkartabiliyorum diğer tuşlarını çıkartması çok zor. Fakat benim bu klavyeyi temizlemem lazım artık bazı tuşların üstü kir tutmuş durumda. Ben bu tuşları nasıl çıkartabilirim ?

Kulak çubuğu ile çıkartmayı denediniz mi ? dikkatli olun ama. Bir de klavyeyi iyi mi ? satın almayı düşünüyorum da.

Sorunum o değil. Sorunum klavyenin tuşlarını çıkartamam :D .

Kulak çubuğu ile çıkartmayı denediniz mi ? dikkatli olun ama. Bir de klavyeyi iyi mi ? satın almayı düşünüyorum da.
Klavye gayet güzel fakat ben sabahtan akşama kadar bilgisayar başında olduğum için çok kirleniyor. Piyasada olan Tigoes K9 gibi bir klavye değil kesinlikle f/p ürünü almanı tavsiye ederim. Bu arada mesajın ne kadar işime yaramasada sağol yazman yeter dostum :) .

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı